Sadik H’Bil
Effe voor de duidelijkheid; ik ben in Marokko geboren en in Nederland getogen. Heb m'n school afgemaakt, geen strafblad en vervroegd m'n dienstplicht vrijwillig vervuld. Ondanks alle "Nederlanders" en buitenlanders om me heen van schande spraken dat ik vrijwillig in dienst ging kwam ik steeds ieder weekend thuis met m'n plunjebaal, net uniform, naar huis gelopen. (Vol trots)
Ik heb hard voor m'n uniform geknokt! Ook binnen defensie was het als zeldzame Marokkaanse moslim soldaat, k*t! maar ik hield m'n rug recht! Na genoeg jaren, trainingen, uitzendingen, erewachten in de ridderzaal/ koninklijk bezoek, etc heb ik mijn plaats verdient om trotse Nederlander te zijn.
Waar ik kwaad om wordt zijn de Nederlandse mensen die NIKS NADA NOPPES, voor de vlag overhebben en afgeven op defensie en de militair! (Dankzij ons hebben jullie het zo goed!)
En dan nog die K*%#!!!!! Medelanders (om het zo te noemen) waaronder de groep Marokkaantjes ook! Die niks anders doen als kwaadbloed zaaien en afgeven op iedereen in dit land! WERK VOOR JE GELD EN DOE WAT POSITIEFS VOOR DE SAMENLEVING! WAAR IEDEREEN TROTS OP KAN ZIJN!!!
DIT GELD OOK VOOR IEDERE, DIE "NEDERLAND VOOR NEDERLANDERS" ROEPT EN "ALLE BUITENLANDERS ERUIT! "

WAT HEB JIJ VOOR JE NEDERLAND GEDAAN????

Nu ben ik het gewoon beu om na al die jaren met dat soort mensen in gesprek te gaan en de "gekleurde medelander", die met een Nederlandse is, (15gelukkige jaren) om hun uit te leggen dat ik hier niet ben om hun baantje, of vrouwen af te pikken. Toen ik gezond was werkte ik voor m'n geld, ik heb m'n sporen verdiend hier, ik ben een trotse Nederlandse veteraan!

Mijn oprechte excuses als ik iemand gekrenkt heb.